Medeni raj – Perger 1757 odpira svoja vrata!

Medeni raj Perger 1757 odpira svoja vrata v poklon 750. letnici Slovenj Gradca

Leto 2017 je za naše Mesto Miru prav posebno leto. Za nami je namreč že 7 stoletij prijateljstva, trdega dela pa belih golobov in Gandijevega razsvetljenega nasmeha. V tem času je Slovenj Gradec postal glasnik Miru prav tako pa tudi glasnik Kulture, zaradi česar bomo v tem prazničnem letu priča številnim umetniškim in kulturnim dogodkom ter prireditvam.

V Medenem raju lahko občudujete dva in pol stoletja staro dediščino te edinstvene obrti ter za trenutek postanete del neke stare zgodbe, ki ne govori samo o lectovih srcih pač pa o življenjih vseh naših babic in dedkov. S pokušino brezalkoholne staroslovanske pijače vam bomo pričarali srednjeveški duh, številne medene poslastice pa bodo poskrbele tudi za vaše brbončice. Pobližje boste spoznali postopke izdelave izdelkov pa stare skrivnosti in prigode, ki vam jih bo zaupala družinska »živa knjiga« mojster Hrabroslav osebno.

21. marec 2017 je dan, ki si ga velja posebej označiti v koledarju. Ta dan boste lahko tudi vi pokukali v Medeni raj in se naužili medenih poslastic in zgodb, ki vam ogrejejo srce. Kot radi rečemo pri nas, je dom tam, kjer prijatelji postanejo tvoja družina in družina tvoji prijatelji – mestna občina Slovenj Gradec in Pergerjevi vas zato vljudno vabimo, da postanete del naše velike družine in skupaj proslavite obletnico našega mesta!

KAJ? Dan odprtih vrat Medenega raja družine Perger

KDAJ? 21.3.2017 ob 10h, 15h in 17h (maksimalno število oseb je 50).

KJE? Pohorska cesta 14, 2380 Slovenj Gradec (nasproti bivše restavracije Bellevue).

Zaradi boljše organizacije dogodka, velikega povpraševanja in omejenih kapacitet vas vljudno prosimo, da željeni termin obiska rezervirate na 02 88 41 496 ali na info@perger1757.si.