Bio medeno testo – najbolj inovativno živilo

Strokovna komisija in s spletnim glasovanjem tudi bralci Financ in portala Agrobiznis so med 22 kandidati, ki so jih med letom predstavili v natečaju Agrobiznis, izbrali šest finalistov. Med njimi so na 4. Agrobiznisovi konferenci razglasili tri zmagovalce – letošnjega najboljšega podjetnika v kmetijstvu, najbolj inovativno živilo in najboljši domač izdelek po izboru porabnikov, ki je zmagal v spletnem glasovanju.

Doletela nas je ta čast, da je strokovna komisija v sestavi predstavnikov časnika Finance in Mercatorja, med 22 kandidati, za najbolj inovativno živilo izbrala prav naš najnovejši izdelek – BIO MEDENO TESTO.

Ponosni smo, da so naše inovativne ideje v povezavi s tradicijo prepričale strokovno komisijo in obljubljamo, da se pri ustvarjanju dodane vrednosti za potrošnika ne bomo ustavili.

Medeno testo za hitro pripravo medenjakov bi radi najprej približali domačim kupcem, potem pa šli v izvoz, pravi Lucian Perger. Z Zalo Glavič sta priznanje za inovativnost prejela od Igorja Maroše, pomočnika predsednika uprave v Mercatorju.

(FOTO: Agrobiznis/Časnik Finance d.o.o.)

 

 

Želeli smo tradicijo narediti še bolj moderno, zato smo se osredotočili na trend DO IT YOURSELF. Ljudje množično brskajo po spletu, da bi našli recepte za prave medenjake. Zdaj smo jim to prihranili, saj smo v dobrih dveh letih razvili izdelek, s katerim v pičlih 5 ih minutah zadiši po slastnih ekoloških medenih piškotih. Povrh vsega so primerni tudi za alergike, saj ne vsebujejo jajc, olja in mleka, je povedal Lucian Perger.

(FOTO: Agrobiznis/Časnik Finance d.o.o.)