Letos bo za poslovna darila treba poskrbeti prej

|Blog

Svetovna kriza vpliva na dobavne verige in roki dobav so se žal močno podaljšali.
Bodite pripravljeni!

Prijazen opomnik: načrtovanje izbora daril začnite zdaj.

Dobri odnosi so ključ do uspeha tako v zasebnem kot tudi v poslovnem svetu. Žal pa se v zadnjem času kažejo problemi, ki jih povzroča kriza v svetu. Dobavne verige so v določenih primerih povsem porušene, cene surovin so poskočile v nebo… Tudi zaradi tega vam prijazno svetujemo, da načrtovanje izbora poslovnih daril letos začnete prej, kot običajno.

Podjetja, ki so pripravljena narediti korak več kot se od njih pričakuje, so praviloma uspešnejša in prav takšna podjetja se zavedajo svoje moči, ki temelji na spoštovanju in sodelovanju partnerjev ter zaposlenih.
Obdarovanje poslovnih partnerjev in zaposlenih zato sodi med najpomembnejša dejanja in se ga splača lotiti profesionalno, pravočasno in premišljeno.

Ključnega pomena je, da poslovna darila govorijo vašo zgodbo in izpostavijo to, v kar verjamete in za kar se zavzemate. Že kar nekaj časa pri poslovnem obdarovanju gledamo na to, da ima darilo uporabno vrednost in je tako popolnoma prilagojeno prejemniku. Nekateri so veseli unikatnih poslovnih daril, kot so recimo energetske sveče, ki blagodejno vplivajo na počutje tako doma kot tudi v službi. Za tiste, ki radi razvajajo svoje brbončice, pa smo pripravili vrhunske medene izdelke najvišje kakovosti, ki so v harmoniji z naravo. Ta je še posebej pomembna v času, ko nas preganja hiter tempo življenja. Slovenski med je zlato, ki nosi številne zdravilne učinke, in zato ne čudi dejstvo, da je ravno Slovenija pobudnica praznovanja svetovnega dneva čebel. V decembrskem času tako najbolj teknejo medenjaki, ki so kulinarični, kulturni in etnološki presežek. Ob spremljavi originalnega Pergerjevega medenega žganja zadovoljijo tudi najbolj prefinjene okuse. Ko že govorimo o okusih, pa nikakor ne smemo mimo bio bonbonov, ki so eno najbolj popularnih poslovnih daril pri nas.

Ko gre za poslovne partnerje iz tujine, je pomembno, da jih obdarite s slovenskim darilom, ki predstavlja bogato izročilo kulturne dediščine. Lectovo srce in drugi izdelki iz lecta predstavljajo delček naše dežele, s katerim boste očarali svoje partnerje. Te vam naredimo po vaših željah, dodamo logotip podjetja ali kakšno drugo sporočilo. Nič čudnega torej, da so Pergerjeva protokolarna darila tako zelo priljubljena tudi v državnem vrhu, saj so izbrana v redni protokolarni izbor daril Republike Slovenije. Zelo ponosni smo, da z našimi poslovnimi darili obdarujejo najbolj uspešna podjetja v Sloveniji in tujini.

Želite navdušiti? Zagotavljamo, da bodo poslovna darila z zgodbo odprla nova vrata in okrepila najboljša partnerstva!

Nič lažjega, ste le klik stran.