Dostava in način plačila

Redna dostava

Naročila, oddana do 14. ure, bodo dostavni službi predana še isti dan, razen v primeru, ko gre za izdelke po naročilu (krst, določena lectova srca). V tem primeru odpošljemo v najkrajšem možnem času.

Ko je izdelek oddan dostavni službi, vas po elektronski pošti obvestimo o dostavi.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne dostavljamo.

Strošek dostave

Naše izdelke dostavljajo dostavne službe Pošta Slovenije, GLS in DPD. Fiksna cena poštnine v Sloveniji je 3,99 €. Za vsa naročila v vrednosti 40 € ali več je strošek poštnine brezplačen.

Cena poštnine za države Avstrija, Nemčija, Italija, Madžarska, Hrvaška, San Marino, Belgija, Češka, Francija, Monako, Luksemburg, Slovaška, Ciper, Velika Britanija, Bolgarija, Danska, Estonija, Finska, Grčija, Malta, Litva, Švedska, Španija, Romunija, Portugalska, Švica in Norveška znaša 9,99 €.

Preostale države – 14,99 €

Brezplačna poštnina za pošiljanje v tujino velja za vsa naročila v vrednosti 150 € ali več.

Način plačila

Naročene izdelke lahko plačate na naslednje načine:

  • plačilo po povzetju,
  • plačilo preko storitve PayPal – eden izmed najbolj varnih načinov plačevanja na svetu. Omogoča, da plačujete s PayPal računom ali s kreditnimi karticami. Pridobitev PayPal računa, ki vam omogoča popolno varno plačevanje po spletu je zelo preprosta,
  • plačilo s kreditnimi karticami.
  • plačilo po predračunu oz. nakazilom na TR.

Naročilo blaga je za kupca zavezujoče, kar pomeni da:

  • Če kupec naroči blago, izbere možnost plačila po povzetju in paketa ne prevzame, mu zaračunamo stroške vračila paketa in obdelave naročila v višini 25,00 €.

Pri lectovih srcih so motivi zaradi ročne izdelave naključni in lahko variirajo, odvisno od razpoložljivosti. Prav tako je pri okvirju barva lesa odvisna od razpoložljivosti. V kolikor želite določen motiv ali pri okvirju barvo, to prosim zapišite v opombe.