Navodila za uporabo

Energetska sveča je edinstvena v svetu tudi zato, ker je za delovanje ni treba prižgati. Z edinstveno obliko in naravnim medenim eteričnim oljem, ki je svetovna družinska inovacija, vibrira in z vibracijami v bivalni prostor oddaja eterična olja, ki so v naravnem čebeljem vosku. Z njimi čisti bivalni prostor in ga polni s pozitivno energijo.

Če želite, da se energetska sveča ponovno napolni z energijo, jo za nekaj časa postavite v embalažo. Ko jo boste vzeli iz nje, bo ponovno oddajala edinstven naravni vonj in pozitivno energijo. Tudi če želite delovanje energetske sveče omejiti, je priporočljivo, da jo za nekaj časa postavite v embalažo. Če želite, lahko energetsko svečo tudi prižgete. Priporočljivo je, da jo večkrat prižgete in ugasnete, saj ni navadna sveča in za delovanje ni potrebno, da gori ves čas. Ob pravilni uporabi je rok delovanja sveče, ki ni prižgana, od 3 do 10 let (odvisno od velikosti sveče).

Energetske sveče ne puščajte v bližini odprtega ognja, delujočega radiatorja ali drugih grelnih naprav ter je ne izpostavljajte sončnim žarkom.