Brezčasna umetnost, ki naredi prostor lepši, nas pa boljše.

 

Ko govorimo o estetiki, ne mislimo zgolj na negovano kožo, sijoče lase, na prekrasno svileno bluzo. Estetika je občutek za lepoto in lepe stvari, je čas za svojo dušo, za minimalizem, za skrbno in čutno izbrane dogodke in izdelke. Za dom, ki odraža lepoto duše, za srce, ki obožuje vse lepo.

Če ste tudi vi ena tistih, ki lahko ure in ure izbira dodatek za dom, dokler ne najde točno tako popolnega, kot si je predstavljala, potem berite dalje. Je vaš čut za prefinjenost tako izoblikovan, da prisegate na priznane, morda pregrešno drage in ekskluzivne blagovne znamke, v katere pa štejete in cenite tudi slovenske? Umetnost je res način izražanja, za nekatere je to način življenja.

Umetnost si je vzeti čas zase, za svoje misli in pobožati notranjo lepoto. Estetika bivanja še nikoli ni bila tako pomemben del sodobnega življenjskega sloga.

Zagotovo bi se vam podal stilsko dovršen dekorativni dodatek, ki je plod slovenske dediščine in priznanega oblikovalca Oskarja Kogoja. Užalili bi izdelek, če bi mu rekli preprosto sveča. To je okras vsakega prostora, energetski center, ki nas prečisti in na nas deluje pozitivno in pomirjujoče.

V metaforičnem smislu je sveča sinonim življenja. S postavitvijo medene sveče tako v prostor vnesemo prerojeno energijo, ki jo v tempu življenja še kako potrebujemo. Ne le, da bo sveča krasila vaš dom, omogočila vam bo odmik od ponorelega sveta in umik vase. Z njeno pomočjo boste lažje meditirali, zaspali, se otresli obremenitev, ki jih nalaga vsak dan posebej. Potrebno se je znati umiriti, tudi to je umetnost. Umetnost bivanja namreč ni zgolj v lepoti izbranih izdelkov, je tudi v njihovi moč, da vam vrne energijo do samega sebe in do življenja.

Lepota ima veliko opraviti s karakterjem. Esteti zato pravijo, da v svojem domu potrebujejo navdihujoč prostor za vitalnost, pomiritev, za boljši spanec, za več energije. Za sprostitev in preprosto: za lepoto, ki seva tako na zunaj kot navznoter.

Pridobite 15 % popust ob prvem nakupu sveče.

Poskrbite zase in odženite stres.

Mini = za otroške sobe in manjše prostore do 8 m2.
Mala = za spalnice in prostore do 15 m2.
Srednja = za večje prostore nad 15 m2.

 • Energetska sveča Neskončnost mala

  29,99 
  Dodaj v košarico
 • Energetska sveča Neskončnost mini

  14,99 
  Dodaj v košarico
 • Energetska sveča Neskončnost srednja

  59,99 
  Dodaj v košarico

Občutite harmonijo telesa in duha ter ustvarite nepozabno izkušnjo.

100-odstotni čebelji vosek

Energetske sveče so ročno izdelane iz najčistejšega naravnega čebeljega voska. Cvetni prah, ki ga čebele vrste Apis mellifica carnica, nam bolj poznana kot avtohtona kranjska čebela, nabirajo na prostoru od Alp do Jadrana, je izjemno bogat z zdravilnimi eteričnimi olji.

Medeni parfum

Edinstven medeni parfum, po katerem so energetske sveče v svetu tako prepoznavne in zaželene, je izdelan po skrivnem postopku, ki velja za eno najbolj varovanih družinskih skrivnosti.

Harmonija telesa in duha

Meditirajte, vadite jogo, za prijetno počutje odišavite bivalne prostore ali pa svečo uporabite kot dekoracijo, saj zaradi edinstvene oblike in videza navduši že na prvi pogled.

OSKAR KOGOJ

je svetovno priznan industrijski oblikovalec, akademik in umetnik, ki s svojim dotikom in karizmo ustvarja dih jemajoče umetnine. Sodelovanje med nami se je začelo pred več kot desetletjem, ko je Hrabroslav Perger z ženo Leonoro obiskal njegovo galerijo. Med občudovanjem Kogojevih stvaritev mu je Hrabroslav kot izkušen mojster medičarstva, lectarstva in svečarstva hudomušno namignil, da bi lahko imel lepše, kakovostnejše sveče. In tako se je začelo: Oskar Kogoj je oblikoval, mi pa smo izdelali prvo energetsko svečo Neskončnost.

mony skslomony skslo
20:36 24 Jul 22
Tako popolno ekipo ,polno energije in veselja do dela ,da razveselijo čim več ljudi na svetu z svojimi izdelki še nisem srečala.Vsak dan vztrajajo in svoje živlenje poklanjajo delu ,ki je njihova tradicija iz roda v rod .Tukaj lahko kupite čudovite ,najboljše medenjake ,in druge medene dobrote .Obisk te prodajalne ,ki jo najdete že po medenem vonju ,ki se širi naokoli,priporočam vsem .Lahko vam izdelajo celo svečo za krst ,poroke ,darila ...Nekaj njihovih izdelkov najdete že v Mülerju ,Horfu....Če vas pa zanima ,kako izdelujejo vse te dobrote in ostale izdelke ,se pri njih lahko naročite za voden ogled ,ki je tudi degustacija ,in na koncu tudi možen nakup izdelkov .Jaz sem tudi bila in obisk je bil zame nepopisno ,nepozabno doživetje.In še nekaj ,vsako leto družina Perger ,z pomočjo občine ,prostovoljcev.... prireja v centru Slovenj gradca prečudovit spektakel ,,Srednjeveški preludij ,,ki ponazarja 13.stoletje .Vsako leto je bolj zanimiv in bolj obiskan .Iz srca vsem priporočam obisk tega dogodka .Ostal vam bo za vedno v prelepem spominu.Tudi tam lahko poskusite njihove dobrote ,ki vedno podirajo rekord v velikosti oz.dolžini ,saj merijo vedno okoli 10m .Drugače ,nakup lahko opravite tudi preko spleta .Vse njihove dobrote so z najboljšega medu ,z naravnimi barvili ...so Res vredni nakupa.Celi ekipi se zahvaljujem za njihov trud .
Janez OrehekJanez Orehek
19:46 03 Nov 20
Odlični izdelki, zanimiva ponudba in prijazna postrežba. Najboljši medenjaki, bonboni ingver-med in vsi zeliščni, razvajanje telesa in duše, skratka 11/10.
Marta PikaloMarta Pikalo
15:37 06 Feb 19
Čudoviti izdelki, samo naravne surovine. Super lepa, bogata galerija izdelkov. Možni ogledi za skupine. Predstavitev skozi doživetje zgodbe. Zelo priporočam.
Ines RutarInes Rutar
09:29 21 Mar 17
Pergerji s svojo prijaznostjo in kvalitetnimi ter zdravimi izdelki pobožajo dušo vsakega. Toplo priporočam!
js_loader

Naročite svojo še danes.

Mini = za otroške sobe in manjše prostore do 8 m2.
Mala = za spalnice in prostore do 15 m2.
Srednja = za večje prostore nad 15 m2.

 • Energetska sveča Neskončnost mala

  29,99 
  Dodaj v košarico
 • Energetska sveča Neskončnost mini

  14,99 
  Dodaj v košarico
 • Energetska sveča Neskončnost srednja

  59,99 
  Dodaj v košarico