Moderno oblikovanje, ročna izdelava in bogat simbolni pomen.

Polepšajte svoje bivalne prostore z naborom energetskih src - dekorativnih izdelkov najvišje kakovosti in sodobnega oblikovanja - ter svoj dom spremenite v oazo dobrega počutja, kamor se boste vsak dan z veseljem vračali. V naši ponudbi vrhunskih dodatkov za dom boste našli energetska srca v zlati in srebrni barvni različici, ki so pravi balzam za vse oboževalce notranjega oblikovanja.

Energetsko srce zlato

19,99 29,99 

Resnica, dobrota in ljubezen – vrednote za vso družino.

Dodajte osebno noto

Ker vse najboljše želite tudi svojim najbližjim, so energetska srca odlična ideja za darilo ob vselitvi ali ob pomembnejših praznovanjih. Ne pozabite, da lahko na energetska srca dodamo napis po vaših željah. Ravno zaradi bogate simbolike, čudovitega videza in možnosti osebne note je energetsko srce postalo tudi zelo priljubljeno unikatno darilo za poroko. Z napisom imen mladoporočencev in datuma poroke boste poskrbeli za poročno darilo, ki bo ostalo v spominu za vedno.

 

  • Dodamo napis po vaših željah
  • Darilna embalaža

Edinstveni postopki izdelave

Energetska srca so narejena iz posebnega medenega testa, ki je v suhem prostoru obstojno več kot 50 let. Izdelava valovnic je zahtevno in dolgotrajno opravilo, ki zahteva največjo mero zbranosti in umetniško žilico. Ko je energetsko srce okrašeno, s posebno tehniko ročno nanašamo zlate lističe, zaradi katere je izdelek še bolj ekskluziven. Sodobno oblikovanje na podlagi raziskav je delo oblikovalca Oskarja Kogoja.