×

Najboljše iz narave je najboljše za vas.

Ročno izdelane energetske sveče so narejene iz 100-odstotnega naravnega čebeljega voska in vsebujejo medeni parfum, ki je družinska inovacija in edinstven v svetu.Energetske sveče zaradi posebne oblike ves čas vibrirajo in oddajajo zdravilna eterična olja, tako čistijo bivalni prostor in oddajajo pozitivno energijo. V sebi nosijo vibracijo, ki razvija čisto ljubezen in mir ter blagodejno vpliva na počutje.

Vrhunsko oblikovanje

100% čebelji vosek

Edinstveno darilo

Edinstveni medeni parfum

Harmonija telesa in duha

Katalog energetskih sveč

Na voljo vam je tudi naš katalog sveč, ki ga lahko prelistate in si ogledate
našo ponudbo.

Za udobno bivanje odišavite bivalne prostore z edinstvenim medenim vonjem energetskih sveč.

Ko ste povezani sami s sabo, ste nepremagljivi.

Meditirajte. Vadite jogo. Energetske dišeče sveče lahko postanejo nepogrešljive sopotnice meditacijski praksi, vonj medenega parfuma in energetsko valovanje pa vam bosta pomagala umiriti dih, utrip srca in tok misli. Nič čudnega torej, da jih številni uporabljajo kot sveče za jogo in meditacijo.

Ekskluzivno darilo z zgodbo in tradicijo

Ko razmišljamo o obdaritvi osebe, ki ima že skoraj vse, je energetska sveča odlična izbira za posebno darilo. S svojo uporabno vrednostjo, brezčasnim oblikovanjem in najvišjo kakovostjo je odlična ideja tako za poročno darilo, darilo za rojstni dan, kakor tudi za poslovno darilo.

Vonj harmonije v vašem domu

Za prijetno počutje odišavite bivalne prostore z omamnim medenim vonjem energetskih sveč Neskončnost in se prepustite, da vas naravni vonj osvoji znova in znova. Uporabite jih lahko tudi kot okrasne sveče, saj zaradi edinstvenega oblikovanja in atraktivnega videza navdušijo že na prvi pogled.

Energetska sveča je postala nepogrešljiva sopotnica moje meditacijske prakse. Njen vonj je zame kot začetna mantra pred vadbo asan – ko se vsedem v svoj mali jogijski kotiček in zaznam ‘dišečo neskončnost’, vem da je čas samo zame in za moje popotovanje.

Eva Gradišnik

učiteljica joge

Že veliko let krasi in navdihuje dom naše družine Pergerjeva Energetska sveča Neskončnost. Energetsko svečo s posebnim posvetilom, sva z ženo poklonila ženevskima strokovnjakoma za nepremičnine – zakoncema Dembitz, ob družinskem prazniku s 350 gosti, 3000 m visoko v Švicarskih Alpah in ni ga bilo gosta ,ki si ne bi ob množici dragocenih daril želel naužiti prav opojnega vonja Pergerjeve sveče.

Janez Lotrič

svetovno znani operni pevec

Bila sem in sem še vedno navdušena nad  energetsko svečo, saj je odpravila kronične težave nespečnosti mojih otrok. Iz lastnih izkušenj svetujem vsem, ki imate kakršne koli težave s spanjem, da to preizkusite.

Gabrijela Kogelnik

podjetnica

  • image_dot

  • image_dot

  • image_dot

Delčki medenega raja po svetu

Mojstrovine družine Perger so se dotaknile src pomembnih ljudi v kulturnem, športnem, duhovnem in političnem življenju z vsega sveta.

Druzina_trump

Energetska sveča Neskončnost z dodatki 24-karatnega zlata je bila cenjeno poročno darilo na poroki Donalda in Melanie Trump.

Janez_pavel

Največjo energetsko svečo Neskončnost je v dar prejel papež Janez Pavel II

Pavarroti

Obisk Luciana Pavarottija in nakup 40kg sveče Triglav.

Kasparov

Šah iz lecta, izdelan v spomin na Rudija Pergerja, je v dar dobil svetovni šahovski velemojster Gari Kasparov.

Dalejlama

Energetsko srce je bilo cenjeno darilo Dalajlami, ki je v zahvalo v spominsko knjigo zapisal posebno posvetilo.

Sai_baba

Njegova svetost Sai Baba je v dar dobil Energetsko srce, ki ga je navdušilo do te mere, da je dal po njem okrasiti ašram.

Joachim

Energetsko svečo za mir - Triglav je v dar dobil nemški predsednik Joachim Gauck

Nelson Mandela

Od trenutka, ko je v dar prejel Pergerjevo protokolarno darilo, je Nelson Mandela postal oboževalec naših izdelkov. Tudi obisk kraljice Elizabete ni minil brez darila iz Slovenije.

Benedikt

Papež Benedikt XVI. je Energetsko svečo za mir Triglav postavil v rezidenco palače v Vatikanu.

Drnovsek

Dr. Janez Drnovšek je zelo rad užival ekološke medenjake, katerim smo na njegovo željo dodajali kar devet vrst slovenskih zelišč.