Lectovo srce
Lectovo srce

Ustvarjajte nepozabne zgodbe.

Izrazite naklonjenost, zahvalo, obdarite za praznike ali obeležite posebne priložnosti in obletnice v vašem življenju in življenju vaših najbližjih. Izbirajte med številnimi unikatnimi idejami za darila in bogato izbiro krstnih in poročnih sveč.

Ali ste vedeli?

Danes so naši lectarski izdelki upodobljeni na slovenski poštni znamki, prikazani v številnih domačih in tujih televizijskih oddajah, dokumentarnih filmih in igranih celovečernih filmih kot so: Cvetje v jeseni, Tantadruj in Maškarada.

Ali ste vedeli?

Decembra 1996 je več kot 10.000 Pergerjevih lectarskih okraskov krasilo rezidenco papeža Janeza Pavla II. v Vatikanu. Okraševanje je trajalo mesec dni pod budnim očesom pripadnikov švicarske garde.

Delčki medenega raja po svetu

Šah iz lecta, sicer narejen v spomin na mojstra Rudija Pergerja, je v dar dobil svetovni šahovski velemojster Gari Kasparov.

Gari Kasparov

Svetovni šahovski velemojster

Ponosni smo, da smo z našimi izdelki obogatili poroko enega najboljših slovenskih košarkarjev Jake Lakoviča in njegove Helene. Jaki, ki se je v svoji bogati karieri nedvomno zapisal v zgodovino ne samo slovenske, temveč tudi evropske košarke, vsi Pergerji želimo neskončno ljubezni v objemu Helene.

Jaka Lakovič

Slovenski košarkar