Darila za posebne trenutke

Darila za poroke, rojstne dneve, obletnice in druge posebne trenutke ni lahko izbrati, še posebej takrat, ko imamo občutek, da imamo na drugi strani osebo, ki že skoraj vse ima. Ravno zaradi tega je zelo pomembno, da izbiramo med darili, ki so unikatna, izvirna in se ponašajo z edinstveno zgodbo. Na ta način boste zlahka postali del življenja najbližjih in njihovih spominov. Z malimi pozornostmi lahko namreč ustvarite tesne vezi, ki ukradejo srce.

Neskončnost izbire

Unikatna slovenska darila

Izbirajte med darilnimi seti, ki vsebujejo le najboljše slovenske izdelke, kot so ekskluzivne energetske sveče, slastni medenjaki, tradicionalna lectova srca, domači bonboni, zdravilno medeno žganje in številni drugi.

Tradicionalna slovenska darila so posebnost, ki z uporabno vrednostjo, edinstveno zgodbo in najvišjo kakovostjo navdušijo še tako zahtevne obdarovance. Darilne sete vam z veseljem sestavimo po vaših željah, dodamo osebno noto in poskrbimo za elegantno embalažo.

×

Povpraševanje darila

  • Accepted file types: jpg, png.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vsako darilo ima svojo zgodbo

Povejte jo še vi! Po vaših željah

  • prilagodimo velikost in obliko,
  • dodamo vaše sporočilo,
  • prilagodimo darilno embalažo

Edinstvena poslovna darila

Izbrana darila so dobile v dar pomembne osebnosti z vseh celin sveta, zato ne čudi dejstvo, da so izbrana v redni protokolarni izbor daril Republike Slovenije.