Prepustite se slastnim medenim poslasticam.

Iz skrbno izbranih sestavin narave smo za vas z ljubeznijo in strastjo ustvarili najboljše izdelke iz medu. Uživajte v izbranih okusih ekoloških bonbonov, izvrstnih medenjakov in drugih medenih poslastic.

Ali ste vedeli?

Kakovost zmesi za medeno testo preverjamo po metodi naših prednikov iz leta 1757. V zmes potopimo mlado kokošje jajce, zneseno istega dne. Če jajce ostane na površini zmesi in se ne potopi, je to odličen znak, da je osnova za izdelavo Pergerjevih medenjakov vrhunske kakovosti.

Ali ste vedeli?

Pergerjevi medenjaki so narejeni iz posebnega medenega testa, ki v 250 let starih hrastovih čebrih počiva najmanj 30 dni, preden začnemo z izdelovanjem.

Delčki medenega raja po svetu

Tomaž Humar, alpinist svetovnega formata, je na svojih odpravah, o katerih je govoril ves svet, redno užival posebej zanj narejene in energijsko polne medenjake, ki so vsebovali kar desetkrat večjo količino medu kot preostali medenjaki iz redne ponudbe.

Tomaž Humar

Alpinist

Dr. Janez Drnovšek je zelo rad užival ekološke medenjake, katerim smo na njegovo željo dodajali kar devet vrst slovenskih zelišč.

dr. Janez Drnovšek