Lea je odšla v neskončnost

Strtih src sporočamo žalostno vest, da se je v torek 15.1.2019 od nas poslovila žena, mama, babica, sestra in prijateljica Leonora Perger. Srce in duša družine ter vzor številnim doma in po svetu za sabo pušča izjemen pečat, njeno delo pa govori samo zase.

Od četrtka je odprta spominska knjiga na Glavnem trgu 34, v Slovenj Gradcu, od drage Leonore pa se bomo poslovili v soboto 19.1.2018 ob 14. uri na pokopališču Stari trg pri Slovenj Gradcu.

Družina sveče in cvetje hvaležno zavrača. Ob tej priložnosti pa sporočamo, da je odprt TRR SI56 0201 4001 5764 598, s posebnim sklicem SI00 66 88, na katerega lahko vsak prispeva prostovoljni prispevek. Denar bo v celoti namenjen Društvu onkoloških bolnikov Slovenije, s sedežem na Poljanski cesti 14 v Ljubljani.

Za konec pa še izjemna zahvala strokovnemu osebju bolnišnic Topolšica, Slovenj Gradec in Onkološkemu inštitutu Ljubljana za srčnost, trud in profesionalnost.

Lea, ti si neskončna!

Individualni nastop na sejmu Biofach 2018

V okviru razpisa »Sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini – 2018« je podjetje Perger 1757 d.o.o. uspešno pridobilo sredstva s strani evropske kohezijske politike.

Opis operacije

V letu 2018  je podjetje Perger 1757 d.o.o. nastopilo na mednarodnem sejmu Biofach 2018, ki je potekal od 14.2-17.2.2018 v Nürnbergu v Nemčiji. Podjetje se je na sejemskem nastopu predstavilo z linijo ekoloških izdelkov lastne blagovne znamke z namenom iskanja novih poslovnih partnerjev v tujini. Namen udeležbe sejma je ohranitev stikov z dosedanjimi kupci in  sklenitev novih poslovnih sodelovanj.

 

 

Medeni raj znova odpira svoja vrata!

Znova vas vabimo v naš Medeni raj, kjer lahko občudujete dve in pol stoletji staro dediščino edinstvene medičarsko-lectarsko-svečarske obrti, ter za trenutek postanete del neke stare zgodbe, ki ne govori samo o lectovih srcih pač pa o življenjih vseh naših in vaših babic in dedkov.

S pokušino brezalkoholne staroslovanske pijače OL, vam bomo pričarali srednjeveški duh, številne medene poslastice pa bodo razvajale tudi za vaše brbončice. Pobližje boste spoznali postopke izdelave, stare skrivnosti in prigode, ki vam jih bo zaupal sam družinski mojster, Hrabroslav. 

Zaradi boljše organizacije dogodka, omejenih kapacitet in velikega zanimanja vas vljudno prosimo, da svoj obisk potrdite najkasneje do 30.5.2018 na tel. št.: 02 88 41 496 ali na e mail info(at)perger1757.si.

Dan odprtih vrat Medenega raja družine Perger:  1.6.2018 ob 16.uri.
Pohorska cesta 14, 2380 Slovenj Gradec

Pečenje medenjakov s Pergerji!

Družina Perger (Medeni raj – Perger 1757), ki je po svojih medenih stvaritvah znana že po vsem svetu prihaja v Šiško! Premierno bomo spoznali postopke izdelave nagrajenih ekoloških medenih piškotov in še tople tudi poskusili.

Piškoti so narejeni po več kot 250 let starih družinskih postopkih izdelave.

V edinstvenem okusu lahko uživate tudi alergiki, saj so brez jajc, olja, mleka in konzervansov.

Praktično pakirani naj postanejo vaš spremljevalec doma, v službi, šoli, na rekreaciji, izletih ali potovanjih. Bodisi kot posladek, malica ali vmesni prigrizek, ki ti bo dal dodatno moč in energijo.

Ambasadorja projekta Radi imamo domače in ljubitelja domače hrane, ki letošnjo sezono hodita po hribih – Gašper Bergant in Cool Fotr brez medenjakov v nahrbtniku ne gresta nikamor 🙂

Se vidimo, v soboto 26.5.2018 od 9.00 do 14.00 v Mercator centru Šiška.

Bio medenjaki in jabolčni krhlji

V zadnjem času, ste v pakiranju naših bio medenjakov naleteli na koščke posušenih jabolk. Da ne bo pomote, tukaj ne gre za napako, ampak smo posušene jabolčne krhlje dodali izključno za še več naravne svežine.

Eno temeljnih načel našega podjetja je, da ne uporabljamo konzervansov, zato smo se izključno zaradi še več naravne svežine odločili za dodatek v obliki svežega posušenega sadja.

Medenjaki so popolnoma enakega okusa, z naravnim dodatkom pa bodo ostali dlje časa sočni.

Pa prijetno razvajanje še naprej 🙂

Vabljeni na Biofach

V čast nam je, da vas lahko tudi letos povabimo na največji sejem ekoloških izdelkov – BIOFACH 2018, v Nurembergu, ki se bo odvijal od 14.2.2018 do 17.2.2018.

Vabimo vas, da odkrijete skrivnosti naših prednikov, ki so preživele stoletja in se prepustite slastnim in zdravim medenim užitkom.

Letos bomo premierno predstavili nagrajeno novost in najbolj inovativen izdelek leta 2017 – BIO MEDENO TESTO ter nove ekološke bonbone, katerih glavni sestavini sta INGVER IN MED.

Veseli bomo vašega obiska v hali 4A na stojnici 833.

Se vidimo!

Del sredstev od prodanih poslovnih daril bomo namenili obolelim za rakom

ZGODBE. SRČNOST. DOBRODELNOST.

September, oktober, november in december – to so meseci, ko bo pri nas v ospredju SRČNOST in DOBRODELNOST. Odločili smo se, da del sredstev v višini 3% od vsakega prodanega poslovnega darila, v začetku leta 2018 namenimo obolelim za rakom.

Na žalost smo se tudi v naši družini pred časom že srečali s kruto realnostjo te bolezni, zato smo se tokrat odločili, da pomagamo, kolikor je v naši moči.

Vsa podjetja, ki bi želela sodelovati v srčni zgodbi obveščamo, da se bomo za vas najbolj potrudili in se vam že vnaprej zahvaljujemo za sodelovanje. Za ogled kataloga kliknite tukaj.

NAŠA ZGODBA STE VI! 

 

Bio medeno testo – najbolj inovativno živilo

Strokovna komisija in s spletnim glasovanjem tudi bralci Financ in portala Agrobiznis so med 22 kandidati, ki so jih med letom predstavili v natečaju Agrobiznis, izbrali šest finalistov. Med njimi so na 4. Agrobiznisovi konferenci razglasili tri zmagovalce – letošnjega najboljšega podjetnika v kmetijstvu, najbolj inovativno živilo in najboljši domač izdelek po izboru porabnikov, ki je zmagal v spletnem glasovanju.

Doletela nas je ta čast, da je strokovna komisija v sestavi predstavnikov časnika Finance in Mercatorja, med 22 kandidati, za najbolj inovativno živilo izbrala prav naš najnovejši izdelek – BIO MEDENO TESTO.

Ponosni smo, da so naše inovativne ideje v povezavi s tradicijo prepričale strokovno komisijo in obljubljamo, da se pri ustvarjanju dodane vrednosti za potrošnika ne bomo ustavili.

Medeno testo za hitro pripravo medenjakov bi radi najprej približali domačim kupcem, potem pa šli v izvoz, pravi Lucian Perger. Z Zalo Glavič sta priznanje za inovativnost prejela od Igorja Maroše, pomočnika predsednika uprave v Mercatorju.

(FOTO: Agrobiznis/Časnik Finance d.o.o.)

 

 

Želeli smo tradicijo narediti še bolj moderno, zato smo se osredotočili na trend DO IT YOURSELF. Ljudje množično brskajo po spletu, da bi našli recepte za prave medenjake. Zdaj smo jim to prihranili, saj smo v dobrih dveh letih razvili izdelek, s katerim v pičlih 5 ih minutah zadiši po slastnih ekoloških medenih piškotih. Povrh vsega so primerni tudi za alergike, saj ne vsebujejo jajc, olja in mleka, je povedal Lucian Perger.

(FOTO: Agrobiznis/Časnik Finance d.o.o.)

Promocije in degustacije v juniju

Dobrodošli v medenem raju!

Z veseljem sporočamo, da bodo naša prijazna dekleta delček Medenega raja v obliki promocij in degustacij, predstavila v mesecu juniju in sicer:

v petek, 16.6.2017 od 14:00 do 19:00 – Interspar Vič Ljubljana in Interspar Qlandia Maribor.

v petek, 23.6.2017 od 14:00 do 19:00 – Interspar Vič Ljubljana in Interspar Europark Maribor.

v soboto, 24.6.2017 od 9:00 do 14:00 – Interspar Vič Ljubljana in Interspar Europark Maribor.

v petek, 30.6.2017 od 14:00 do 19:00 – Interspar Citypark Ljubljana in Interspar Qlandia Maribor.

v soboto, 01.7.2017 od 9:00 do 14:00 – Interspar Citypark Ljubljana in od 11:30 do 15:00 – Interspar Qlandia Maribor.

Veselimo se vašega obiska na oddelkih z ekološkimi živili.

Preberite več

Tukaj je, Bio medeno testo!

Pri nas veliko pozornosti namenimo razvoju novih izdelkov, ki so plod dolgoletne tradicije in nudijo edinstvene koristi za uporabnika. Tako s ponosom predstavljamo svetovno novost, ki bo v vaš dom prinesla še več nepozabnih trenutkov in najboljših ekoloških okusov!

  • Nič več iskanja receptov za mehke medenjake.
  • Nič več razmišljanja kaj v kratkem času pripraviti  gostom.
  • Nič več nezdravega sladkanja.

Tukaj je Bio medeno testo, s katerim v zgolj 5 ih minutah pripravite zdrav in okusen prigrizek!

  • brez jajc, olja in mleka
  • z matičnim mlečkom, propolisom in cvetnim prahom.
  • zdravo, kvalitetno, ekološko.
  • vrhunskega okusa.
  • narejeno v Sloveniji po edinstvenih družinskih postopkih iz leta 1757.

Skupaj ustvarjamo nepozabne trenutke, zato naj diši po medenjakih, naj diši po ljubezni! Izdelek je premierno na voljo v vseh megamarketih