Unikatna poslovna darila z zgodbo

Drobne pozornosti dobra podjetja naredijo najboljša. Bodite drugačni. Pokažite strankam, da vam je mar. Naj se čutijo zaželene, posebne, cenjene.

Vaša zgodba je tudi naša zgodba, ker…

... v ospredje postavljate ljudi

Vedno ste pripravljeni narediti korak več kot se od vas pričakuje, da ugodite željam in potrebam strank in poslovnih partnerjev. Ker se zavedate, da so vaši zaposleni srce in motor vašega podjetja.

... ste ponosni na to, od kod prihajate

S ponosom poveste, kdo ste in od kod prihajate. Zato želite v tujino odnesti tudi delček Slovenije, da z njim očarate partnerje, ki občudujejo lepote naše dežele.

... ste uglašeni z naravo

Zato je vse, kar počnete, v sozvočju z naravo. Spoštujete čudež narave – človeka in zato skrbite za zdravje in dobro počutje.

... ste edinstveni

Zato vas ni strah izstopati iz povprečja, saj ste drugačni, posebni in radi ubirate nove, še neprehojene poti.

Svoje partnerje želim navdušiti

Prenesite PDF katalog

Naj vaša poslovna darila govorijo vašo zgodbo in izpostavijo to, v kar verjamete, in za kar se zavzemate. Naj vam odpirajo nova vrata in krepijo najboljša partnerstva!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ročno izdelano z ljubeznijo

100% naravne sestavine

Kulturna dediščina

Izdelano v Sloveniji

Zaupajo nam tudi

Navdušite Vaše poslovne partnerje z unikatnim darilom

Lectovo srce z logotipom v ekskluzivni embalaži

Na prvem dobrodelnem golfskem turnirju Swingit v organizaciji nekdanjega slovenskega smučarskega asa Jureta Koširja so udeležence želeli presenetiti z darilom, ki bo predstavljalo Slovenijo. Nastala so lectova srca z ročno narejenim logotipom turnirja v lični zlati embalaži, ki so navdušila prav vse zbrane.

Letalo Adria Airways iz lecta

Ko se združita sodobna tehnologija in tradicionalna domača umetnostna obrt, nastanejo letala iz lecta, ki so obstojna več kot 50 let. Že res, da z njimi v Adrii niso mogli leteti, so pa zato z njimi navdušili partnerje tako doma kot tudi v tujini.

Ekskluzivni Grubarjevi medenjaki

Med v žlahtni obliki je v preteklosti vse Grubarje postavil v vrsto pred  »štant«, kadar se je ob najrazličnejših praznikih pojavil v Mariboru. Polna vrečka najboljših medenjakov je bila še vrsto dni skupno zadovoljstvo mladih in starih družine Grubar. Naključje je hotelo, da smo se spoznali, Grubarji in Pergerji. Videli smo, kdo, kje in kako ustvarja najboljše medenjake in kdo jih z veseljem hrusta. Združila se je Slovenija, združilo nas je tisto  »ta pravo« in dobili smo Grubarjeve medenjake.

Bio bonboni v personalizirani embalaži

Za podjetje Spago smo ustvarili naravne bonbone iz najboljših ekoloških sestavin, brez želatine, glutena in laktoze. Šli smo celo tako daleč, da smo bonbone izdelali v obliki logotipa tarče , jih z naravnimi barvili obarvali v barve podjetja ter zapakirali v lično embalažo z odtisnjenim logotipom.

Premium medenjaki KO-SI

Razvili smo vrhunske medenjake, ki so narejeni po edinstvenih postopkih in vključujejo pristno zgodbo podjetja naročnika. Poleg slovenskih zelišč, matičnega mlečka in cvetnega prahu so medenjaki obogateni s kokosom, ki je eden temeljnih surovin proizvodov podjetja KO-SI.

Poslovna darila

Naj vaša poslovna darila govorijo vašo zgodbo in izpostavijo to, v kar verjamete in za kar se zavzemate! Naj vam odpirajo nova vrata in krepijo najboljša partnerstva!

Poslovno darilo je opredmetena vez med tistim, ki darilo daje, in tistim, ki darilo prejema. Govori zgodbo vašega podjetja in izraža vaš odnos do osebe, ki ji darilo poklanjate: spoštovanje, hvaležnost, zaupanje ali pozornost. Vrednote povedo,...
kaj je vašemu podjetju pomembno. Zakaj počnete to, kar počnete. Katere so vaše vrednote, ki jih boste pokazali svojemu poslovnemu partnerju z izročitvijo naših unikatnih slovenskih poslovnih daril? 

V OSPREDJE POSTAVLJATE LJUDI 

S tem ko podarite ročno izdelano poslovno darilo, narejeno po družinski tradiciji, svojim partnerjem sporočate, da ste vedno pripravljeni narediti korak več, kot se od vas pričakuje, da ugodite tako željam in potrebam strank, kot tudi poslovnih partnerjev. Ker se zavedate, da so vaši zaposleni srce in motor vašega podjetja. Ker veste, da vaša moč sloni na spoštovanju ter sodelovanju partnerjev, zaposlenih in strank. 

PONOSNI STE NA TO, OD KOD PRIHAJATE 

Družinsko podjetje Perger že od leta 1757 izdeluje unikatne slovenske izdelke, ki v sebi vedno nosijo del tradicije. Ker ste ponosni na to, kdo ste in od kod prihajate in ker želite v tujino vedno odnesti tudi delček svoje dežele, je pomembno, da z darilom vaši poslovni partnerji občudujejo lepote Slovenije in jo zaznajo z vsemi čuti.

KER STE EDINSTVENI  

Običajna promocijska darila niso dovolj, ker ste drugačni, posebni, drzni. Ker radi ubirate nove, še neprehojene poti. Ker vas ni strah izstopati iz povprečja in si zaradi kvalitete vaših izdelkov in storitev to tudi zaslužite.  

V poslovnem svetu smo priča številnim dogodkom. Nekateri so dobri, drugi pa so takšni, ki so najboljši. Zakaj? Zato, ker si jih zapomnimo za celo življenje. Ker so edinstveni. Ker so drugačni od drugih. Izstopite iz povprečja tudi na področju promocijskega obdarovanja in pokažite, da ste najboljši!POSLOVNO OBDAROVANJE - Kako biti unikaten in navdušiti?

Dobri odnosi so ključ do uspeha tako v zasebnem kot tudi v poslovnem svetu. Za dobrimi odnosi pa pogosto stojijo vrednote, ki o vašem podjetju govorijo pomembno zgodbo in sporočajo vaša prizadevanja.Podjetja, ki so pripravljena narediti korak več kot se od njih pričakuje, so praviloma uspešnejša in prav takšna podjetja se zavedajo svoje moči, ki temelji na spoštovanju in sodelovanju partnerjev ter zaposlenih.

Obdarovanje poslovnih partnerjev in zaposlenih zato sodi med najpomembnejša dejanja in se ga splača lotiti profesionalno, pravočasno in premišljeno.Ključnega pomena je, da poslovna darila govorijo vašo zgodbo in izpostavijo to, v kar verjamete in za kar se zavzemate. Že kar nekaj časa pri poslovnem obdarovanju gledamo na to, da ima darilo uporabno vrednost in je tako popolnoma prilagojeno prejemniku. Nekateri so veseli unikatnih poslovnih daril, kot so recimo energetske sveče, ki blagodejno vplivajo na počutje tako doma kot tudi v službi. Za tiste, ki radi razvajajo svoje brbončice, pa smo pripravili vrhunske medene izdelke najvišje kakovosti, ki so v harmoniji z naravo. Ta je še posebej pomembna v času, ko nas preganja hiter tempo življenja. Slovenski med je zlato, ki nosi številne zdravilne učinke, in zato ne čudi dejstvo, da je ravno Slovenija pobudnica praznovanja svetovnega dneva čebel. V decembrskem času tako najbolj teknejo medenjaki, ki so kulinarični, kulturni in etnološki presežek. Ob spremljavi originalnega Pergerjevega medenega žganja zadovoljijo tudi najbolj prefinjene okuse. Ko že govorimo o okusih, pa nikakor ne smemo mimo bio bonbonov, ki so eno najbolj popularnih poslovnih daril pri nas.

Ko gre za poslovne partnerje iz tujine, je pomembno, da jih obdarite s slovenskim darilom, ki predstavlja bogato izročilo kulturne dediščine. Lectovo srce in drugi izdelki iz lecta predstavljajo delček naše dežele, s katerim boste očarali svoje partnerje. Te vam naredimo po vaših željah, dodamo logotip podjetja ali kakšno drugo sporočilo. Nič čudnega torej, da so Pergerjeva protokolarna darila tako zelo priljubljena tudi v državnem vrhu, saj so izbrana v redni protokolarni izbor daril Republike Slovenije. Zelo ponosni smo, da z našimi poslovnimi darili obdarujejo najbolj uspešna podjetja v Sloveniji in tujini.

Želite navdušiti? Zagotavljamo, da bodo poslovna darila z zgodbo odprla nova vrata in okrepila najboljša partnerstva!

Nič lažjega, ste le klik stran.