Energetska sveča Neskončnost srednja

Potopite se v sproščujoč vonj narave, ki se dotakne vseh čutov. Zaradi svoje edinstvene oblike energetska sveča ves čas vibrira in oddaja zdravilna eterična olja ter s tem čisti bivalni prostor in oddaja pozitivno energijo.

In sploh ni potrebno, da jo prižgete! V sebi nosi vibracijo, ki razvija čisto ljubezen in mir ter blagodejno vpliva na vaše počutje.

Dimenzije: fi = 5 cm, višina = 18 cm

59,99 

Občutite harmonijo telesa in duha ter ustvarite nepozabno izkušnjo

100-odstotni čebelji vosek

Energetske sveče so ročno izdelane iz najčistejšega naravnega čebeljega voska. Cvetni prah, ki ga čebele vrste Apis mellifica carnica, nam bolj poznana kot avtohtona kranjska čebela, nabirajo na prostoru od Alp do Jadrana, je izjemno bogat z zdravilnimi eteričnimi olji.

Medeni parfum

Edinstven medeni parfum, po katerem so energetske sveče v svetu tako prepoznavne in zaželene, je izdelan po skrivnem postopku, ki velja za eno najbolj varovanih družinskih skrivnosti.

Harmonija telesa in duha

Meditirajte, vadite jogo, za prijetno počutje odišavite bivalne prostore ali pa svečo uporabite kot dekoracijo, saj zaradi edinstvene oblike in videza navduši že na prvi pogled.

Lahko so edinstveno darilo

 • Neskončnost medenih užitkov

  44,99 
  Dodaj v košarico
 • Darilo za 50 let

  39,99 
  Dodaj v košarico
 • Darilni set Zlati izbor

  39,99 
  Dodaj v košarico

Skrbno premišljene podrobnosti, ki naredijo razliko.

Stenj

Izbira kakovostnega stenja je zelo pomembno opravilo. Šli smo še korak dlje in ustvarili lastnega, ki ga posebej za nas ročno pletejo v Sloveniji iz najboljšega lana in bombaža.

Zlata plomba

Vsak primerek energetske sveče vsebuje zlato plombo z vtisnjenim grbom oblikovalca Oskarja Kogoja, ki predstavlja dokaz o avtentičnosti izdelka.

100-odstotni čebelji vosek

Pri izdelavi uporabljamo najčistejši čebelji vosek znamenite kranjske čebele (Apis mellifica carnica), ki je izjemno bogat z zdravilnimi eteričnimi olji.

Medeni parfum

Svetovna posebnost, ki je v skrbno določeni dozirni količini dodana vsaki energetski sveči. Medeni parfum je družinska inovacija, narejena po naravni destilaciji iz prvovrstnega slovenskega medu.

Zlata nitka

Pomemben del okrasnih detajlov predstavljajo z zlatimi lističi prevlečeni voščeni trakci, ki energetskim svečam dodajo pridih ekskluzivnosti.

Družinski grb

Originalni družinski grb iz leta 1757, ki je ročno oblikovan iz čebeljega voska in obogaten z zlatimi lističi, predstavlja bogato dediščino družinske obrti, ki se iz roda v rod prenaša na zdaj že deveto generacijo.

OSKAR KOGOJ

je svetovno priznan industrijski oblikovalec, akademik in umetnik, ki s svojim dotikom in karizmo ustvarja dih jemajoče umetnine. Sodelovanje med nami se je začelo pred več kot desetletjem, ko je Hrabroslav Perger z ženo Leonoro obiskal njegovo galerijo. Med občudovanjem Kogojevih stvaritev mu je Hrabroslav kot izkušen mojster medičarstva, lectarstva in svečarstva hudomušno namignil, da bi lahko imel lepše, kakovostnejše sveče. In tako se je začelo: Oskar Kogoj je oblikoval, mi pa smo izdelali prvo energetsko svečo Neskončnost.