Energetsko srce zlato

Simbolizira resnico, dobroto, lepoto, ljubezen in iskanje slehernega človeka. Spiralna energija, ki kroži v obliki spiralnega grafa, simbolizira kundalini energijo, ki je potrebna za samorealizacijo.

cm

Φ = 6 cm

cm

Φ = 10 cm

Velikosti Počisti

Polepšajte bivalne prostore in dom spremenite v oazo dobrega počutja.

Edinstveni postopki izdelave

Energetska srca so narejena iz posebnega medenega testa, ki je v suhem prostoru obstojno več kot 50 let. Ko je energetsko srce okrašeno, s posebno tehniko ročno nanašamo zlate lističe, zaradi katere je izdelek še bolj ekskluziven.

Sodobno oblikovanje

Sodobno oblikovanje in raziskave so delo oblikovalca Oskarja Kogoja, zato ne čudi dejstvo, da zaradi edinstvenega oblikovanja in čudovitega videza navdušijo že na prvi pogled.

Bogata simbolika

Leva oblika predstavlja simbol človeškega srca, desna oblika pa simbol božjega srca. Ti dve simbolni obliki se morata iz dvojine združiti v enost. Ko človek doseže to enost, se samorealizira.

Dodajte osebno noto

Ker vse najboljše želite tudi svojim najbližjim, so energetska srca odlična ideja za darilo ob vselitvi ali ob pomembnejših praznovanjih. Ne pozabite, da lahko na energetska srca dodamo napis po vaših željah. Ravno zaradi bogate simbolike, čudovitega videza in možnosti osebne note je energetsko srce postalo tudi zelo priljubljeno unikatno darilo za poroko. Z napisom imen mladoporočencev in datuma poroke boste poskrbeli za poročno darilo, ki bo ostalo v spominu za vedno.

• Dodamo napis po vaših željah
• Darilna embalaža

×

Izdelava po vaših željah

Želite navdušiti? Zagotavljamo, da bodo darila gostom ostala v lep spomin vam pa v zadovoljstvo.
  • Accepted file types: jpg, png, Max. file size: 2 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

OSKAR KOGOJ

je svetovno priznan industrijski oblikovalec, akademik in umetnik, ki s svojim dotikom in karizmo ustvarja dih jemajoče umetnine. Sodelovanje med nami se je začelo pred več kot desetletjem, ko je Hrabroslav Perger z ženo Leonoro obiskal njegovo galerijo. Med občudovanjem Kogojevih stvaritev mu je Hrabroslav kot izkušen mojster medičarstva, lectarstva in svečarstva hudomušno namignil, da bi lahko imel lepše, kakovostnejše sveče. In tako se je začelo: Oskar Kogoj je oblikoval, mi pa smo izdelali prvo energetsko svečo Neskončnost.