Poročna sveča Ovalna

Unikatna poročna sveča je izdelana iz naravnega čebeljega voska, ki ga naravno belimo na soncu. Narejena je po edinstvenih postopkih, ki smo se jih naučili od naših prednikov, zelo radi pa ustrežemo vašim željam in poročno svečo popolnoma prilagodimo poročnemu dnevu.

  • Vsebuje certifikat o avtentičnosti
  • Lična embalaža
  • Hitra dostava

39,99 

Ročno izdelano z ljubeznijo

Z ljubeznijo in marljivimi rokami je sveča narejena po edinstvenih postopkih, ki smo se jih naučili od naših prednikov. Tudi to je zagotovilo, da bo sveča še po desetletju kot nova.

Najvišja kakovost

Smo edini na svetu, ki čebelji vosek naravno belimo na soncu. Na strehi družinske hiše posebne predale z voskom prekrijemo z laneno krpo in pustimo, da se vosek naravno beli na soncu približno dva meseca. Po preteku tega časa dobimo naravno beljen čebelji vosek, iz katerega izdelujemo unikatne krstne, obhajilne in poročne sveče.

Skrbno zapakirano

Vsak strah o tem, da bi poročna sveča na vaš naslov prišla poškodovana ali zlomljena, je odveč, saj vsako svečo skrbno zapakiramo.

poročna sveča

Izdelava po vaših željah

Ker so vaše želje naš izziv, si štejemo v čast, če lahko ustrežemo vašim željam in poročno svečo izdelamo popolnoma po vaših željah. Upoštevamo vse podrobnosti, od okrasitve, oblike, do barve sveče. Z veseljem poskrbimo za to, da je vaša poročna sveča unikatna in izdelana po vašem okusu, prav tako pa poskrbimo tudi za napis. Zaupajte nam svoje želje.

×

Izdelava po vaših željah

Želite navdušiti? Zagotavljamo, da bodo darila gostom ostala v lep spomin vam pa v zadovoljstvo.
  • Accepted file types: jpg, png, Max. file size: 2 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.