Krstna sveča za fantka – modre rožice

0,25 kg / 0,5 kg

Krstna sveča je simbol rojstva in večni spomin na sveti krst. Izdelana je ročno iz naravnega čebeljega voska, ki ga po edinstvenem postopku naravno belimo na soncu. Na krstno svečo z veseljem dodamo napis po vaših željah.

 • Vsebuje certifikat o avtentičnosti
 • Hitra dostava

41 cm

Φ = 3.2 cm

48 cm

Φ = 3.5 cm

Velikosti Počisti

Ročno izdelano z ljubeznijo

Z ljubeznijo in marljivimi rokami je sveča narejena po edinstvenih postopkih, ki smo se jih naučili od naših prednikov. Tudi to je zagotovilo, da bo sveča še po desetletju kot nova.

Najvišja kakovost

Smo edini na svetu, ki čebelji vosek naravno belimo na soncu. Na strehi družinske hiše posebne predale z voskom prekrijemo z laneno krpo in pustimo, da se vosek naravno beli na soncu približno dva meseca. Po preteku tega časa dobimo naravno beljen čebelji vosek, iz katerega izdelujemo unikatne krstne, obhajilne in poročne sveče.

Skrbno zapakirano

Vsak strah o tem, da bi krstna sveča na vaš naslov prišla poškodovana ali zlomljena, je odveč, saj vsako svečo skrbno zapakiramo.

Ne pozabite na...

 • Krstni prtiček za fantka – angelček z zvezdicami

  19,99 
  Dodaj v košarico
 • Krstni prtiček za fantka – angelček na luni

  19,99 
  Dodaj v košarico

Izdelava po vaših željah

Ker so vaše želje naš izziv, si štejemo v čast, če lahko ustrežemo vašim željam in krstno svečo izdelamo popolnoma po vaših željah. Upoštevamo vse podrobnosti, od okrasitve, oblike, do barve sveče. Z veseljem poskrbimo za to, da je vaša sveča za krst unikatna in izdelana po vašem okusu, prav tako pa poskrbimo tudi za napis.

×

Povpraševanje darila

 • Accepted file types: jpg, png, Max. file size: 2 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.