BIO bonboni v ekskluzivni embalaži

150 g / 200 g

Brez laktoze

Brez glutena

Brez želatine

Mešanica izbranih okusov najbolj priljubljenih ekoloških bonbonov, ustvarjenih za prefinjene okuse. Sladka pozornost iz najboljših ekoloških sestavin v ekskluzivni embalaži.

Teža bonboni Počisti

Sladko darilo za vse priložnosti!

Slastno in slovensko

Ne samo skrbno izbrane sestavine narave in slovensko poreklo, ampak tudi raznovrstni sadni okusi, ki jih lahko sestavimo po vaših željah.

Več kot 250 let stare družinske skrivnosti izdelave

Bonboni so narejeni po edinstvenih postopkih izdelave, ki smo se jih naučili od naših prednikov. Večina postopkov izdelave tako sega v leto 1757.

Ročno izdelano z ljubeznijo

Od začetne pa vse do končne faze izdelave slastnih bonbonov te spremljajo predane, spretne in marljive roke Pergerjev.

Zakaj so tako priljubljeni?

100-odstotno naravni

Bonboni so obarvani izključno iz darov narave, od katerih za barvanje uporabljamo rdečo peso, kurkumo in spirulino ekološke pridelave.

Malo kalorij

S samo 115 kcal na porcijo (70 g) spadajo Pergerjevi bonboni v sam vrh manj kaloričnih sladkih pregreh.

Med in manj sladkorja

Za izdelavo bio bonbonov porabimo 15 odstotkov manj nerafiniranega trsnega sladkorja, kot sladilo pa uporabljamo tudi prvovrsten ekološki med.

Brez konzervansov

Ker spoštujemo naravo in skrbimo za zdrav življenjski slog, pri izdelavi ne uporabljamo nobenih konzervansov.

Brez glutena

Bonbone izdelujemo v posebnih ločenih prostorih, saj ne vsebujejo glutena in so tako primerni za bolnike s celiakijo.

Sestavine:

nerafiniran trsni sladkor*, glukozni sirup*, voda, želirno sredstvo: pektin iz citrusov, med*, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravne arome, naravna barvila: kurkuma*, koncentrat rdeče pese*, alge-spirulina*.

Hranilne vrednosti

Povprečna hranilna vrednost v 100 g izdelka:

energijska vrednost

697 kJ/164 kcal

maščobe

od tega nasičene maščobe

0 g

0 g

ogljikovi hidrati

od tega sladkorji

40 g

39 g

beljakovine

1 g

sol

0,016 g

Vsebnost soli je posledica izključno naravno prisotnega natrija.