Ljubezen. Harmonija. Sreča.

Izrazite naklonjenost, zahvalo in poskrbite za edinstveno obdaritev ob najbolj posebnih priložnostih. Izbirajte med številnimi unikatnimi idejami za poročna darila in bogato izbiro poročnih sveč.

Poročne sveče

Med pomembnejše podrobnosti prav gotovo spada poročna sveča, ki poleg ljubezenskega nosi še zelo pomemben obredni pomen.
Pri cerkvenem obredu mladoporočenca namreč skupaj prižgeta poročno svečo, ki ju vodi na njuni skupni poti v dobrem in slabem. Poročna sveča tako simbolizira zakonsko srečo, za katero je bistvena pozitivna medsebojna komunikacija, ki vodi skozi vsa pomembna življenjska obdobja.
Unikatne poročne sveče so izdelane iz naravnega čebeljega voska, ki ga naravno belimo na soncu.

Po vaših željah prilagodimo

  • obliko in velikost,

  • okrasitev in barve,

  • darilno embalažo

Pri Pergerjevih so izpolnili vsako najino željo in poskrbeli, da so srčki dodali piko na i najinemu pravljičnemu dnevu.

Mateja in Miha K.,

Ljubljana

Svatom sva želela podariti nekaj posebnega, nekaj, kar bodo z veseljem odnesli domov, tako kot sva to storila midva na eni od porok, kamor sva bila povabljena. Ponosna sva bila na izbiro, saj toliko pohval nisva prejela še nikoli!

Tina in Peter A.,

Nova Gorica

Čeprav sva se na začetku kar precej obremenjevala, kaj podariti svatom, in za to porabila precej časa, se je odločitev za Pergerje izkazala za pravilno. Bili so zelo odzivni, profesionalni in odprti za najine želje. Brez te unikatne pozornosti najina poroka ne bi bila popolna.

Polona in Jure Š.,

Velenje

  • image_dot

  • image_dot

  • image_dot

Želite pokloniti nekaj posebnega in izvirnega?

Izberite unikatne pozornosti, s katerimi boste navdušili.