Ali ste vedeli?
Kakovost zmesi za medeno testo preverjamo po metodi naših prednikov iz leta 1757. V zmes potopimo mlado kokošje jajce, zneseno istega dne. Če jajce ostane na površini zmesi in se ne potopi, je to odličen znak, da je osnova za izdelavo Pergerjevih medenjakov vrhunske kakovosti.
Ali ste vedeli?
Pergerjevi medenjaki so narejeni iz posebnega medenega testa, ki v 250 let starih hrastovih čebrih počiva najmanj 30 dni, preden začnemo z izdelovanjem.
Izpostavljena medena ponudba
-
Mehki zeliščni bonboni borovi vršički
7,99 € – 16,99 € Izberite možnosti -
Novo
Zeliščni bonboni TO GO – multipack 18 kos
38,99 € Dodaj v košarico -
Novo
Priporočamo
Paket bio Cartic
14,99 € Dodaj v košarico -
Trdi zeliščni bonboni borovi vršički
7,99 € – 16,99 € Izberite možnosti -
Novo
Paket bonbonov za usta in grlo
12,99 € Dodaj v košarico -
Priporočamo
Medeni trenutki-set za peko medenjakov
19,99 € Dodaj v košarico -
Trdi zeliščni bonboni
3,99 € Dodaj v košarico -
1 kg Bio medeno testo za Pergerjeve medenjake
14,99 € Dodaj v košarico -
Mehki zeliščni bonboni
3,99 € Dodaj v košarico
Delčki medenega raja po svetu
Tomaž Humar, alpinist svetovnega formata, je na svojih odpravah, o katerih je govoril ves svet, redno užival posebej zanj narejene in energijsko polne medenjake, ki so vsebovali kar desetkrat večjo količino medu kot preostali medenjaki iz redne ponudbe.
Tomaž Humar
Alpinist
Dr. Janez Drnovšek je zelo rad užival ekološke medenjake, katerim smo na njegovo željo dodajali kar devet vrst slovenskih zelišč.
dr. Janez Drnovšek