Prepustite se skušnjavi originalnega mandolata
- Ročno narejen z ljubeznijo.
- Prav takšen kot nekoč.
- Brez glutena.
Mehki turški med - mandolat
Turški med, poznan tudi kot mandolat, je medena poslastica, ki jo obožujejo tudi sedanje generacije. Najbolj priljubljen turški med je mehki z dodanimi arašidi ali mandlji. Na voljo je v dveh velikostih, za majhne in velike sladkosnede. Za čokoholike, ki se čokoladi resnično ne morejo upreti, je na voljo še čokoladna različica z mandlji.
Brez glutena
Brez želatine
Ne vsebuje olja
Trdi turški med - mandolat
Babice in dedki, očetje in mamice svojim otrokom in vnukom z žarom v očeh razlagajo zgodbe o njihovi najljubši sladici iz otroštva, ob kateri so se pocedile sline, za katero so milo prosili in z veseljem čakali sejme in žegnanja. Včasih so turški med – mandolat sekali s sekiro. Nič čudnega torej, da nostalgiki in sladkosnedi izberejo originalni trdi turški med. Krhka bela lomljiva masa, obogatena z arašidi in okusom medu, nas zapelje v preteklost in obda s toplino.
Brez glutena
Brez želatine
Ne vsebuje olja