BIO bonboni – ingver in med

70g

Brez laktoze

Brez glutena

Brez želatine

Uživajte v edinstveni kombinaciji svežega ingverja, slastnega ekološkega medu in drugih darov narave, ki zadovoljijo najbolj zahtevne okuse.

18 na zalogi

2,99 

Starši potrjujejo, otroci obožujejo!

Slastno in slovensko

Ne le skrbno izbrane sestavine narave in slovensko poreklo, temveč tudi raznovrstni sadni okusi so tisti, ki očarajo tako najmlajše kakor tudi njihove starše.

Več kot 250 let stare družinske skrivnosti izdelave

Bonboni so narejeni po edinstvenih postopkih izdelave, ki smo se jih naučili od naših prednikov.
Večina postopkov izdelave tako sega v daljno leto 1757.

Ročno izdelano z ljubeznijo

Od začetnega pa vse do končnega postopka izdelave spremljajo slastne bonbone predane, spretne in marljive roke Pergerjev.

Zakaj so tako priljubljeni?

100-odstotno naravni

Bonboni so obarvani izključno z darovI narave, od katerih za barvanje uporabljamo rdečo peso, kurkumo in spirulino, vse pa je ekološke pridelave.

Pravi ingver, ne aroma

Koreniko svežega ingverja olupimo, jo primerno posušimo ter ji na koncu dodamo še med. Posušen naravni ingver zatem uporabimo pri izdelavi bonbonov.

Malo kalorij

S samo 115 kcal na 70 gramov spadajo Pergerjevi bonboni v sam vrh manj kaloričnih sladkih pregreh.

Med in manj sladkorja

Za izdelavo bio bonbonov porabimo 15 odstotkov manj nerafiniranega trsnega sladkorja, kot sladilo pa uporabljamo tudi prvovrsten ekološki med.
Med je zlato in nudi številne zdravilne učinke, zato ne čudi dejstvo, da ga v naših bonbonih uporabljamo tudi kot sladilo.

Brez konzervansov

Ker spoštujemo naravo in skrbimo za zdrav življenjski slog, pri izdelavi ne uporabljamo nobenih konzervansov.

Brez glutena

Bonbone izdelujemo v posebnih ločenih prostorih, saj ne vsebujejo glutena in so tako primerni za bolnike s celiakijo.

Sestavine

nerafiniran trsni sladkor*, glukozni sirup*, voda, želirno sredstvo: pektin iz citrusov, med*, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ingver v prahu 0,5%*.
*iz ekološke pridelave.

Hranilne vrednosti

Povprečna hranilna vrednost v 100 g izdelka:

Energijska vrednost

697 kJ/164 kcal

Maščobe

Od tega nasičene maščobe

0 g

0 g

Ogljikovi hidrati

Od tega sladkorji

40 g

39 g

Beljakovine

1 g

Sol

0,016 g

Vsebnost soli je posledica izključno naravno prisotnega natrija.