Bio bonboni jagoda

Brez laktoze

Brez glutena

Brez želatine

Okus sladkih jagod, ki nas popelje v poletje med jagodne gredice na domačem vrtu.

5 na zalogi

2,99 

Starši potrjujejo, otroci obožujejo!

Slastno in slovensko

Ne samo skrbno izbrane sestavine narave in slovensko poreklo, ampak tudi raznovrstni sadni okusi, ki očarajo tako najmlajše kakor tudi njihove starše.

Več kot 250 let stare družinske skrivnosti izdelave

Bonboni so izdelani po edinstvenih postopkih izdelave, ki smo se jih naučili od naših prednikov. Večina postopkov izdelave tako sega v leto 1757.

Ročno izdelano z ljubeznijo

Od začetne pa vse do končne faze izdelave slastnih bonbonov te spremljajo predane, spretne in marljive roke Pergerjev.

Zakaj so tako priljubljeni?

100- odstotno naravni

Bonboni so obarvani izključno iz darov narave, od katerih za barvanje uporabljamo rdečo peso, kurkumo in spirulino ekološke pridelave.

Pristni sadni okusi

Pristni sadni okusi, kot da bi jedli sveže sadje.

Malo kalorij

S samo 115 kcal na porcijo (70 g), Pergerjevi bonboni sodijo v sam vrh manj kaloričnih sladkih pregreh.

Med in manj sladkorja

Z izdelavo bio bonbonov porabimo 15 odstotkov manj nerafiniranega trsnega sladkorja, kot sladilo pa uporabljamo tudi prvovrsten ekološki med.
Med je zlato in nudi številne zdravilne učinke, zato ne čudi dejstvo, d aga v naših bonbonih uporabljamo tudi kot sladilo.

Brez konzervansov

Ker spoštujemo naravo in skrbimo za zdrav življenjski slog, pri izdelavi ne uporabljamo nobenih konzervansov.

Brez glutena

Bonbone izdelujemo v posebnih ločenih prostorih, saj ne vsebujejo glutena in so tako pimerni za bolnike s celiakijo.

Sestavine:

nerafiniran trsni sladkor*, glukozni sirup*, voda, želirno sredstvo: pektin iz citrusov, med*, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma jagoda, koncentrat rdeče pese*, alge - spirulina*.

*iz ekološke pridelave

Hranilne vrednosti

Povprečna hranilna vrednost v 100 g izdelka;

energijska vrednost

697 kJ/164 kcal

maščobe

od tega nasičene maščobe

0 g

0 g

ogljikovi hidrati

od tega sladkorji

40 g

39 g

beljakovine

1 g

sol

0,016 g

Vsebnost soli je posledica izključno naravno prisotnega natrija.