Turški med – mandolat mehki

100 g / 150 g

brez glutena

Brez glutena

Najbolj priljubljen turški med oz. mandolat je mehki, z dodanimi arašidi. Na voljo je v dveh velikostih, za majhne in velike sladkosnede.

Velikosti Počisti

Sladica vseh nas, ki se ji ne da upreti!

Več kot 250 let stare družinske skrivnosti izdelave

Mandolat je narejen po edinstvenih postopkih izdelave, ki smo se jih naučili od naših prednikov. Zato ne čudi dejstvo, da okus ostaja enak že stoletja.

Ročno izdelano z ljubeznijo

Od začetne pa vse do končne faze izdelave slastnega turškega medu oz. mandolaa ga spremljajo predane, spretne in marljive roke Pergerjev.

Brez glutena

Turški med – mandolat je izdelan v posebnih ločenih prostorih, saj ne vsebuje glutena in je tako primeren tudi za bolnike s celiakijo.

Sestavine:

arašidi, glukozno-fruktozni sirup, med, sladkor, hostija iz krompirjevega škroba.

Hranilne vrednosti

Povprečne hranilne vrednosti v 100 g izdelka:

energijska vrednost

2054 kJ/490 kcal

maščobe

od tega nasičene maščobe

19,7 g

3,3 g

ogljikovi hidrati

od tega sladkorji

64,1 g

56,1 g

beljakovine

11,8 g

sol

0,02 g